Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 93 mg
Alternatywne przepisy
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2u. 10min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min