Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
93 mg
Białko
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min