Urządzenia i Akcesoria
Beef Teriyaki with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Marinated Beef
-
honey2 tsp
-
teriyaki sauce70 g
-
sesame oil20 g
-
garlic clove1
-
sake30 g
-
lime juice20 g
-
water20 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chilli deseeded, to taste½ - 1
-
beef cut in slices (1 mm)200 g
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
180 g sushi riceshort grain rice180 g
Beef Teriyaki
-
sesame oil10 g
-
sugar snap peas250 g
-
water20 g
-
spring onions sliced (3 mm)8
-
fine sea salt to taste
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
3574 kJ /
853 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Spaghetti carbonara
40 min
Beef Noodle Pho
45 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Egg Fried Rice
35 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min