Chicken Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Chicken Stock Paste

4.8 (46 ocen)

Składniki

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
131.9 kJ / 31.5 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
0.9 g
Sód
2935.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy