Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Beef Strips
15 min
Chicken stock paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Meat Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Boiled Eggs
20 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Strawberry Jam
55 min
Raspberry Jam
40 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min