Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Vegetable Stock Paste
45 min
Meat Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Eggs
20 min
Mashed Potatoes
45 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Sandwich Bread
3 godz.