Soupe miso aux légumes

Soupe miso aux légumes

4.3 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portion

Składniki

  • 10 g d'huile végétale
  • 200 g de champignons shiitaké frais coupés en morceaux
  • 150 g de carottes détaillées en bâtonnets (0.5 x 8 cm)
  • 95 g de poireau taillé en fines lanières
  • 900 g de bouillon de légumes
  • 40 g de pâte de miso
  • 80 g d'eau
  • 250 g de tofu ferme détaillé en dés (1 cm)
  • sel à discrétion
  • poivre moulu à discrétion
  • 6 ciboule ciselée (3 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 377 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...