Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 huevos
- 40 g de mantequilla
- 100 g de licor de menta
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2737 kJ / 654 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 54.1 g
- Tłuszcz
- 44.6 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate chai
20min
Crema catalana de chocolate
40min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Postre cuatro capas
4h 10min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 godz. 30 min
Chocolate vienés
20min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Florentinos
1 godz. 15 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Soufflé de nueces
1 godz. 15 min
Bavaroise de naranja
5h 15min