![Pintxo donosti Pintxo donosti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fde6ee5c-7fd3-41e5-8d9b-0d37d9205189/Derivates/562283d6-a345-44bd-b3c6-23b5931e3e94.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ciboules
- 300 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 250 g de bâtons de surimi
- 2 œufs durs
- 160 g de bonite à l'escabèche
- 200 g de mayonnaise
- 1 baguette, coupée en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Liqueur aux boules de coco
3h 15 min
Croquettes d'automne au cèpe
2h 45min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Frozen caïpirinha Passion
2 Std. 10 Min
Mini-banoffee pie
2h 30min
Crème ibérique
5 Min
Tartinade tchèque
10 min
Caipirinha
5 Min
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Tartinade de thon et chorizo
50 min
Marinade pour crevettes à griller
2 godz. 15 min