Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ciboules
- 300 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 250 g de bâtons de surimi
- 2 œufs durs
- 160 g de bonite à l'escabèche
- 200 g de mayonnaise
- 1 baguette, coupée en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mouclade
1h
Jus de tomate
10 min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40min
Crème ibérique
5 min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
White Lady givré
3h
Samoussas au thon
35 Min
Gin Fizz
5 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Sauce au roquefort
20 min