Urządzenia i Akcesoria
Pintxo donosti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
2 ciboules
-
300 g d'eau
-
20 g de vinaigre
-
250 g de bâtons de surimi
-
2 œufs durs
-
160 g de bonite à l'escabèche
-
200 g de mayonnaise
-
1 baguette coupée en tranches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les tapas
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tapenade de tomates
5 min
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Sangria blanche à la fraise
12 godz.
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min
Tuiles aux crevettes
40 min
Colonel
5 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Crème ibérique
5 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Tartinade de thon et chorizo
50 min
Terrine de saumon à tartiner
3 godz.
Samoussas au thon
35 min