Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Buchteln
4u.
Spatzle agli spinaci
1小时
Kaiserschmarren
50min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana
1小时 15 分钟
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Strangolapreti alla trentina
4u.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min