Salsa bolzanina

Salsa bolzanina

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 4 uova sode in quarti
  • 3 cucchiai di erba cipollina fresca lavata e sminuzzata (2-3 mm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 5 g di aceto di vino bianco
  • 2 pizzichi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.9 g
Kalorie 841 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...