Antipasto piemontese

Antipasto piemontese

4.9 133 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 vasetti

Składniki

  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di gambi di sedano a pezzi piccoli (1 cm)
    150 g
  • di carote pelate e a pezzi piccoli (1 cm)
    150 g
  • di fagiolini verdi freschi spuntati e a pezzi piccoli (1 cm)
    150 g
  • di peperoni a pezzi piccoli (1 cm)
    150 g
  • di cavolfiori a pezzi piccoli
    150 g
  • di cipolline borretane (le più grosse tagliate a metà)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di aceto di vino bianco
    50 g
    50 g di aceto di mele
  • di zucchero
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 308 kcal / 1289 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 15.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...