
Urządzenia i Akcesoria
Spatzle alla barbabietola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di barbabietola rossa cotta a pezzi200 g
-
uova2
-
di farina tipo 00200 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
burro70 g
-
di salvia fresca lavate5 foglie
-
di Parmigiano reggiano grattugiato30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
391 kcal /
1636 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spatzle
10 Przepisów
Włochy
Włochy