Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 200 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min