Salsa selinuntina

Salsa selinuntina

4.4 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di pane bianco in cassetta la mollica
  • aceto di vino bianco q.b.
  • 30 g di gherigli di noci
  • 10 g di cipolla bianca
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
  • 30 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 50 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di succo di limone spremuto fresco
  • 110 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 9.2 g
Kalorie 5376 kJ / 1285 kcal
Tłuszcz 131 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...