Crema di pere e cioccolato

Crema di pere e cioccolato

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di zucchero
  • 5 g di radice fresca di zenzero
  • 300 g di pere
  • 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.3 g
Kalorie 745 kJ / 178 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 15.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...