Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone

Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone

3.0 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

Crêpes
  • 200 g di farina di grano saraceno
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di latte
  • 300 g di acqua
  • 50 g di burro salato
    50 g di burro
Farcitura
  • 180 g di panna acida
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 30 g di erba cipollina fresca tritata + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 150 g di salmone affumicato a fette e tagliato a striscie (3 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 331 kcal / 1382 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 23.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...