Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pasta sfoglia surgelata (2 fogli già stesi)
- farina, q.b. per infarinare
- 160 g di cipolla marrone, in quarti
- 1 cucchiaio di origano secco
- 90 g di noci sgusciate
- 80 g di fiocchi di avena
- 2 uova
- 140 g di Feta, a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di tamari
- 40 g di pangrattato
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b. (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Svizzere vegetariane
1 godz. 30 min
Erbazzone (vegan)
2óra 20p
Svizzere vegan
1h
Pasta al forno vegana
1h
Salatini vegetariani
50 min.
Piadine di patate
9h 25 min
Polpette di soia
55 Min
Praline al cacao e amaranto (vegan)
1 Std. 20 Min
Bevanda di nocciole
8h 20min