Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pasta sfoglia surgelata (2 fogli già stesi)
- farina, q.b. per infarinare
- 160 g di cipolla marrone, in quarti
- 1 cucchiaio di origano secco
- 90 g di noci sgusciate
- 80 g di fiocchi di avena
- 2 uova
- 140 g di Feta, a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di tamari
- 40 g di pangrattato
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b. (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiedini di seitan e verdure
50min
Veg-burger (vegan)
1óra 10p
Crocchette di soia
25 Min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Svizzere vegan
1óra
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1óra
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Burger veg di soia
3h 20min
Salatini vegetariani
50min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 min
Cotolette di soia
35 min