Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
TM5 TM6

Focaccine al farro ripiene (senza lievito)

4.0 (15 ocen)

Składniki

Impasto

  • 160 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina di farro integrale
  • 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe macinato (opcjonalnie)
  • 100 g di prosciutto cotto a fette
  • 100 g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
    lub 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
385 kJ / 92 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy