Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto integrale
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di maionese
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettone di tonno
35min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone ricotta e tonno
45min
Svizzere di merluzzo
35min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Palline al prosciutto
1h 30min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Quiche svuotafrigo
40min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Mini fior di cheesecake
2h 15min