Girelle integrali al tonno e ceci

Girelle integrali al tonno e ceci

3.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porzioni

Składniki

Pasta biscotto integrale
  • 6 uova
  • 50 g di farina tipo 00
  • 70 g di farina integrale
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
  • 250 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 140 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 100 g di maionese

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.1 g
Kalorie 1456 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...