Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto integrale
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di maionese
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Torta di patate e mais
1h 50min
Tortino di lenticchie
50 menit
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min
Palline al prosciutto
1j 30 menit
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Cheesecake al forno con fagiolini
2j
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Torta di pane salata
55 Min