Salsa rubra

Salsa rubra

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g

Składniki

  • 100 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di sedano a pezzi
  • ½ peperone rosso pulito e a tocchetti
  • 1 peperoncino piccante fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 - 3 foglie di basilico fresco lavate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 2 cucchiai di aceto di vino bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 216.8 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 374.9 kJ / 89.6 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...