Salsa rubra
TM5

Salsa rubra

4.1 (9 ocen)

Składniki

  • 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di sedano a pezzi
  • ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
  • 1 peperoncino piccante fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 2 cucchiai di aceto di vino bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
374.9 kJ / 89.6 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
216.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy