Popietas de lenguado y gambón

Popietas de lenguado y gambón

5.0 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 2 - 3 cucharadas de sal gorda
  • 500 g de almejas frescas
  • 12 gambones crudos enteros
  • 150 g de habas congeladas
  • 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de agua
  • 50 g de cebolla
  • 150 g de calabacín con piel, en trozos
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 pellizcos de cayena molida (opcjonalnie)
  • 50 g de leche

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 6 raciones

Sód 24935.1 mg
Białko 397.2 g
Kalorie 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
Tłuszcz 123.9 g
Błonnik 13.8 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...