Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
- 80 g de zanahorias en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de tomates maduros
- 100 g de aceite de oliva
- 8 dientes de ajo con piel
- 100 g de vino blanco
-
100
g de vinagre de sidra
lub 100 g de vinagre de manzana - ½ cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 6 granos de pimienta negra
- 1 trozo de guindilla seca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 872 kJ / 208 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1409.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Salmorejo
10min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Pisto
45min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Mayonesa
5min
Salmorejo de grana y oro
45min
Zanahorias baby aliñadas
20min
Tomate frito
25min
Setas de cardo con jamón
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min