Huevas en escabeche de tomate

Huevas en escabeche de tomate

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
  • 80 g de zanahorias en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 200 g de tomates maduros
  • 100 g de aceite de oliva
  • 8 dientes de ajo con piel
  • 100 g de vino blanco
  • 100 g de vinagre de sidra
    100 g de vinagre de manzana
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 hojas de laurel secas
  • 6 granos de pimienta negra
  • 1 trozo de guindilla seca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1409.3 mg
Białko 8.9 g
Kalorie 872 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...