Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1395 kJ / 332 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Treska s citrusovým máslem
50min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1h
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min