Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masová náplň
- 180 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů mletého masa (např. hovězího, vepřového nebo krůtího), rozděleného na kousky
- 250 gramů rajčatové passaty
- 1 špetka mořské soli
- 2 čajové lžičky sušeného oregana
- 10 černých oliv, bez pecek, nakrájených podélně na čtvrtky
Omáčka
- 100 gramů ghí
- 400 gramů kokosového mléka, (kartónového, ne v konzervě)
- 4 polévkové lžíce arrowroot mouky, kořenového škrobu
- 4 čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 čajová lžička granulovaného česneku
- 2 velká vejce
Kompletace
- 300 - 400 gramů batátů, oloupaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3537 kJ / 845 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 40.4 g
- Tłuszcz
- 63.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkovo-dýňová polévka
1 Std.
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1 Std.
Falafel
1 Std.
Karibské kari
45 Min
Jambalaya z quinoy
35 Min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Indický čočkový dahl
30 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min