Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, na kousky
- 160 gramů rajčat
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 800 gramů brambor, na čtvrtky
- sůl, dle chuti
- 800 gramů filetů z tresky, rozmrazených (4 kusy)
- 1 citrón, šťáva
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 4 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 čajová lžička zakysané smetany, plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- 50 gramů zakysané smetany, plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Białko
- 33.6 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Treska s kroupotem
50min
Těstovinový salát s ořechy
15min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1h