Urządzenia i Akcesoria
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů pórku na kousky
-
160 gramů rajčat
-
500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
800 gramů brambor na čtvrtky
-
sůl dle chuti
-
800 gramů filetů z tresky rozmrazených (4 kusy)
-
1 citrón šťáva
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
4 čajové lžičky hořčice plnotučné
-
1 čajová lžička zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
-
50 gramů zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
33.6 g
Kalorie
1493 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1 godz. 15 min
Omeleta s parmazánem
45 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Ryba po řecku
35 min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Paprika a pórek s balzamikem
30 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 godz. 45 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 godz. 50 min