Cizrnová polévka s jehněčím masem
TM5 TM6

Cizrnová polévka s jehněčím masem

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 1 stroužek česneku
  • 1 - 2 čajové lžičky mořské soli
  • 2 cibule, napůl
  • 2 mrkve, na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 400 gramů vody
  • 100 gramů vína bílého, suchého
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
  • 2 zelené papriky, na kousky
  • 3 rajčata, na čtvrtky
  • 400 gramů jehněčího masa, na kostky
  • ½ čajové lžičky pepře, mletého
  • ½ čajové lžičky římského kmínu, mletého
  • ½ čajové lžičky kari
  • 5 - 10 lístků bazalky, nakrájených na proužky

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1427 kJ / 340 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
9.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy