Urządzenia i Akcesoria
涼拌雞絲寬粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
雞胸肉 切片(順紋縱切、厚約1公分)350 克
-
寬冬粉 泡軟後以剪刀剪段備用50 克
-
紅蘿蔔 切絲40 克
-
冰水 (冰鎮用)800 克
醬汁
-
白芝麻醬70 克
-
水40 克
-
蒜頭35 克
-
白醋30 克
-
醬油20 克
-
糖10 克
-
麻辣油10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
小黃瓜 切絲100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.6 g
Kalorie
1810.9 kJ /
433.2 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan