Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 紫米 ,乾
- 70 克 白糯米 ,乾
- 4 顆 蛋
- 50 克 冰糖粉
- 30 克 牛奶
- 20 克 油
- 700 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 765.7 kJ / 183.2 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 46.5 mg