Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Vanilla Flan
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
medium eggs3
-
plain flour60 g
-
milk200 g
-
double cream200 g
-
caster sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rhubarb cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1190 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min