Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Vanilla Flan
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
medium eggs3
-
plain flour60 g
-
milk200 g
-
double cream200 g
-
caster sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rhubarb cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1190 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Rhubarb Crumble
55 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.