Urządzenia i Akcesoria
Blueberry and Lemon Spumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Blueberry Compote
-
frozen blueberriesfresh blueberries300 g
-
honey50 g
-
water30 g
Oat and Seed Granola
-
hazelnuts150 g
-
rolled oats100 g
-
pumpkin seeds75 g
-
runny honey70 g
-
chia seeds (opcjonalnie)1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Lemon Sponge
-
medium eggs2
-
caster sugar175 g
-
unsalted butter soft150 g
-
lemon finely grated zest only1
-
self-raising flour175 g
-
milk125 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.7 g
Kalorie
3537 kJ /
847 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Węglowodany
86.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30 min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1 godz. 10 min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4 godz.
Fig and Nuts Yoghurt
12 godz. 25 min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2 godz. 50 min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2 godz. 45 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min