Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Białko
- 73.6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.6 g
- Sód
- 58983.8 mg
Alternatywne przepisy
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Barbecue Sauce
20 min
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Chicken Stock Paste
45min
Whipped Cream
10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Mashed Potatoes
45min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Sandwich Bread
3h