Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58983.8 mg
Białko
73.6 g
Kalorie
2305.3 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Chicken Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Mashed Potatoes
45min
Salted Caramel Shortbread
3h
Cornish Pasty
1h 30min
Steak and Kidney Pudding
5h
Sandwich Bread
3h
Dim Sum 'Shao Mai'
2h