Urządzenia i Akcesoria
Crème glacée au pain d'épices
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
1 litre
Składniki
-
600 g de lait entier
-
150 g de pain d'épices coupé en morceaux
-
6 jaunes d'œufs
-
70 g de sucre en poudre
-
1 c. à soupe de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Białko
48 g
Kalorie
7119 kJ /
1703 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
218 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 godz. 30 min
Sorbet aux fruits
10 min
Glace à la vanille
12 godz.
Pâtes de fruit à la fraise
2 godz. 35 min
Sucre citron-cardamome
2 godz.
Sucre pomme-cannelle
5 min
Glace menthe-chocolat
12 godz.
Mousse glacée à la menthe
12 godz.
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace aux fruits
5 min
Pain d'épices
3 godz.