Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
TM6 TM5

Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan

3.6 (20 ocen)

Składniki

  • 100 g Schokolade (siehe Tipp)
  • 100 g Mandeln, geschält
  • 2 TL Kirschenschnaps
    lub 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
  • 1300 g frische Kirschen, mit Kern, ohne Stiel
  • 80 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
2119 kJ / 506 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
93 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy