Cake especiado de melón

Cake especiado de melón

3.8 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 rebanadas

Składniki

  • 300 g de harina
  • ½ cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 1 cucharadita rasa de sal
  • 1 cucharadita de canela molida
  • 1 cucharadita de jengibre en polvo
  • ½ cucharadita de nuez moscada molida
  • 300 g de pulpa de melón cortado en dados de aprox. 2 cm.
  • 3 huevos
  • 150 g de azúcar moreno

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 159.7 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 678 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...