
Urządzenia i Akcesoria
Cake especiado de melón
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 rebanadas
Składniki
-
de harina300 g
-
de bicarbonato½ cucharadita
-
de levadura química en polvo1 cucharadita
-
de sal1 cucharadita rasa
-
de canela molida1 cucharadita
-
de jengibre en polvo1 cucharadita
-
de nuez moscada molida½ cucharadita
-
de pulpa de melón cortado en dados de aprox. 2 cm.300 g
-
huevos3
-
de azúcar moreno150 g
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
162 kcal /
678 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
31.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
159.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

De temporada - El melón
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania