Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 300 g de pulpa de melón cortado en dados de aprox. 2 cm.
- 3 huevos
- 150 g de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 159.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de té matcha y coco
50min
Bizcocho colibrí
1h
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50min
Bizcocho esponjoso de miel
1 godz. 45 min
Bizcocho de quinoa y cacao al vapor
3h 15min
Bizcocho de aguacate
1 godz. 45 min
Magdalenas de zanahoria
30 min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1 Std. 20 Min
Bizcocho al vino de moscatel
50min
Bizcocho integral de zanahoria
1 Std. 20 Min
Bizcocho de piña
50min
Bizcocho de plátano y nueces
40 min