Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 baguette, a rondelle (circa 1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio, a fettine
- 70 g di cipolla, in quarti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
100
g di prosciutto Serrano a fette
lub 100 g di prosciutto crudo a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Tartare al salmone
1 Std.
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 Std. 50 Min
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45min
Insalata con primo sale e noci
20 Min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 Min
Mini cheesecake al pomodoro
3h 25min
Bevanda lamponi e lime
1 Std. 20 Min
Daiquiri
10 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Mojito
10 Min