Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la talla
40 min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Rub BBQ
5min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30 min
Sal de comino
5min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2 godz. 40 min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h
Sal de tomillo
5min
Pescado en hoja santa
30 min