Cordero con costra a la italiana

Cordero con costra a la italiana

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porciones

Składniki

  • 5 ramitas romero solamente las hojas
  • 15 g de hojas de albahaca fresca
  • 15 g de orégano fresco solamente las hojas
  • 15 g de perejil chino fresco solamente las hojas
  • 8 dientes de ajo pelados
  • 2 limones verdes la ralladura y el jugo
  • 2 cditas de sal marina
  • 3 cebollas cambray en trozos (2 cm)
  • 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
  • 1000 g de agua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porciones

Białko 25 g
Kalorie 1182 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...