Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fricasé de pollo TM6
50 Min
Pollo con mole verde
1 Std.
Pollo frito y elote dulce
55min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Mole de olla
35 Min
Rollitos de pollo con hongos y epazote
55min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55min
Caldo loco huasteco
1 Std.
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Pollo encacahuatado
45 Min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.