Urządzenia i Akcesoria
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 Portionen
Składniki
Oberskren
-
frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack40 - 50 g
-
Salz½ TL
-
Schlagobers kalt320 g
-
Sahnesteif1 Päckchen
Buchweizenblinis und Fertigstellung
-
Buchweizen300 g
-
frische Germ15 g
-
Milch350 g
-
Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken30 g
-
Zucker½ TL
-
Salz1 TL
-
Forellenkaviar gekühlt200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1768 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Herings- Schmaus
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55 min
Marillenknödel
1 godz. 15 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1 godz. 30 min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3 godz.
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 godz. 30 min
Rehragout
1 godz. 15 min
Salzburger Nockerl
30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min