Urządzenia i Akcesoria
Kürbiskernpesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Kürbiskerne500 g
-
Bio-Zitronen2
-
Salz, unjodiert30 g
-
Pfefferkörner, schwarz3 - 4 TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken250 g
-
Knoblauchzehen geschält, halbiert10
-
Kürbiskernöl250 g
-
Sonnenblumenöl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
30 g
Kalorie
5414 kJ /
1293 kcal
Tłuszcz
126 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauchpesto
20 Min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Petersil-Walnuss-Pesto
35 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Feigensenf
55 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55 Min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 Std. 45 Min
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 Std.
Süßer Marillensenf
55 Min