Urządzenia i Akcesoria
Kürbiskernpesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Kürbiskerne500 g
-
Bio-Zitronen2
-
Salz, unjodiert30 g
-
Pfefferkörner, schwarz3 - 4 TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken250 g
-
Knoblauchzehen geschält, halbiert10
-
Kürbiskernöl250 g
-
Sonnenblumenöl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
30 g
Kalorie
5414 kJ /
1293 kcal
Tłuszcz
126 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1 godz. 10 min
Toms Cherry Schoko Pie
1 godz. 40 min
Melanzani-Rotwein-Relish
1 godz. 30 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
Kernölmayonnaise
10 min
Süßer Marillensenf
55 min
Karottenpesto
30 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Mostschaumsuppe
1 godz. 10 min
Cranberry-Pecan-Frischkäsebällchen
10 min
Rote-Rüben-Dip
15 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.