Urządzenia i Akcesoria
Paradeiser-Chili-Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Flaschen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert250 g
-
Bird's Eye Chilis, frisch halbiert, mit Kernen (siehe Variation)7 - 8
-
Olivenöl20 g
-
Fleischparadeiser in Stücken750 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Salz1 TL
-
Rosmarin, getrocknet2 TL
-
Zucker1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
1 g
Kalorie
2342 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
130 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Tatare
15 min
Liptauer
15 min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1 godz.
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 godz. 45 min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5 godz. 40 min
Zitronensorbet
6 godz. 40 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Gewürzcracker
50 min