Urządzenia i Akcesoria
Roscos de vino
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
40 unidades
Składniki
-
310 g de harina de fuerza
-
310 g de harina de repostería
-
100 g de avellanas tostadas
-
240 g de azúcar glas
-
250 g de manteca de cerdo ibérico
-
½ cucharadita de canela molida
-
250 g de vino dulce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
1.87 g
Kalorie
624 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
7.93 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
17.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dulces navideños
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Hojaldrinas de naranja
2 godz.
Cortadillos de cidra
1 godz.
Mantecados
2 godz.
Perrunillas
30 min
Pestiños andaluces
1 godz.
Pan de higos
72 godz. 5 min
Torrijas borrachas
2 godz.
Pestiños borrachuelos
50 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Mantecados empolvados
2 godz.
Mantecados de almendra
30 min
Tarta San Marcos
4 godz.