
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie z jarmużem, młodą pszenicą i daktylami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
liści szpinaku, świeżych50 g
-
kostek lodu100 g
-
jarmużu80 g
-
jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki150 g
-
daktyle, suszone, bez pestek (patrz wskazówka)4
-
wody niegazowanej400 g
-
soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego (z ok. 2 pomarańczy)200 g
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek5 g
-
młodej pszenicy - trawy sproszkowanej1 - 1 ½ łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
86 kcal /
359 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SUPERFOOD
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Smoothie z awokado
30 min
Smoothie z winogron, kiwi i sałaty
10 min
Smoothie z jarmużu, jabłek i winogron
5 min
Zielone smoothie z jabłkiem, mango i pomarańczą
10 min
Koktajl z mango i imbirem na wodzie kokosowej
5 min
Zielone smoothie z melonem i szpinakiem
10 min
Zielony koktajl z jarmużem i ananasem Moniki Rachwał
10 min
Energetyczny koktajl z siemieniem lnianym i nasionami chia
10 min
Smoothie z kiwi i imbirem
10 min
Smoothie z ananasem, limonką i awokado
5 min
Smoothie z burakiem i jarmużem
10 min
Smoothie selerowo-jabłkowe
5 min