Urządzenia i Akcesoria
Chocolate self-saucing pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.8 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1446.7 kJ /
344.3 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Banana bread
1 godz. 50 min
ANZAC biscuits
40 min
Custard
10 min
Buttercream icing
10 min
Whipped cream
15 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Buttermilk scones
35 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Pikelets
35 min