Gluten free chocolate brownie

Gluten free chocolate brownie

4.6 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
24 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
    100 g
  • water
    30 g
  • dark chocolate (gluten free), broken into pieces
    170 g
  • caster sugar
    100 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • eggs
    2
  • gluten free flour mix (see Tips)
    50 g
  • salt
    1 pinch
  • white chocolate cut into pieces (approx. 1 cm)
    80 g
  • whole raw macadamia nuts cut into pieces
    80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148.9 kcal / 625.3 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 58.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...