Gluten free chocolate brownie
TM6 TM5 TM31

Gluten free chocolate brownie

4.6 (68 ocen)

Składniki

  • 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 30 g water
  • 170 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
  • 100 g caster sugar
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 2 eggs
  • 50 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g white chocolate, cut into pieces (approx. 1 cm)
  • 80 g whole raw macadamia nuts, cut into pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
625.3 kJ / 148.9 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
10.9 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
0.4 g
Sód
58.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy