Urządzenia i Akcesoria
Ciriola romana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 50 min
7 pezzi
Składniki
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8.7 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane sciapo umbro
14 godz.
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.