Urządzenia i Akcesoria
Ciriola romana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 50 min
7 pezzi
Składniki
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8.7 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 godz.
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min