Urządzenia i Akcesoria
Bauletto variegato agli spinaci
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 porzioni
Składniki
Polvere di spinaci
-
200 g di spinaci freschi in foglia
-
500 g di acqua
-
cubetti di ghiaccio q.b.
-
acqua q.b.
Bauletto variegato
-
1 cucchiaio raso di zucchero
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
10 g di sale
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.8 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
42.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone gastronomico
26 godz.
Il pane di Altamura
4 godz.
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Colomba pasquale alle mandorle
1 godz.
Colomba al cioccolato fondente
50 min
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 godz.
Primosale
4 godz. 45 min
Yogurt al biscotto
12 godz. 30 min
Dado granulare
8 godz. 15 min
Colomba cioccocaffè
1 godz. 10 min
Taralli al verde
1 godz. 20 min