Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di zucchero
- 35 g di acqua
- 4 tuorli d'uovo
- 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di mascarpone
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 melograno, i chicchi
- 75 g di more
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1536 kJ / 365 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cremino ai tre cioccolati
2h 25 min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25 min
Mousse all'amarena
45 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Parfait di fragole
3 godz. 15 min
Dacquoise ai lamponi
3 godz.
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Hot Fudge
20 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Torta brulée
11h