Gelato mascarpone e ciliegie
TM6 TM5 TM31

Gelato mascarpone e ciliegie

4.4 (10 ocen)

Składniki

  • 120 g di mascarpone
  • 200 g di panna vegetale per dolci
  • 250 g di latte intero
  • 2 tuorli
  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino raso di agar agar
  • 1 cucchiaino colmo di fruttosio
  • 15 di ciliegie denocciolate + q.b.
  • ciliegie denocciolate q.b. per decorare.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1598 kJ / 382 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
34.9 g
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy