Gelato mascarpone e ciliegie

Gelato mascarpone e ciliegie

4.4 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
5 porzioni

Składniki

  • 120 g di mascarpone
  • 200 g di panna vegetale per dolci
  • 250 g di latte intero
  • 2 tuorli
  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino raso di agar agar
  • 1 cucchiaino colmo di fruttosio
  • 15 ciliegie denocciolate + q.b. per decorare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.1 g
Kalorie 1598 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 34.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...