Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 200 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di cocco
- 120 g di zucchero
- 30 g di burro morbido a tocchetti
- 20 g di Rum bianco al cocco
- 120 g di yogurt all'ananas
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 120 g di frutta disidratata mista (mango, ananas, papaya) a pezzi
- 80 - 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 20 g di mandorle a lamelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2699 kJ / 645 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Fiadoni
1h
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Lu frustingu
18h
Torta mimosa gelato
3h 30min
Colomba cioccocaffè
1 godz. 10 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Bocconotto
2h
Pandoro
12h
Maritozzo romano
11h
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 Std. 30 Min