Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 uova
- 250 g di latte
- 110 g di zucchero
- caramello liquido (vedere consigli)
- 30 g di farina tipo 00
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2058 kJ / 492 kcal
- Białko
- 17.45 g
- Węglowodany
- 72.1 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.55 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Vol-au-vent leggeri
2 Std. 30 Min
Torta Cook-Key®
2 Std.
Stella di pane
3h 30min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min
Cheesecake delle feste
4 Std. 30 Min
Tortine alla creme brulèe
1 godz. 5 min
Pardulas
8h 40min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 Std. 10 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min