Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Białko
- 66.4 g
- Węglowodany
- 99 g
- Tłuszcz
- 72.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro
40 分钟
Patè di peperoncini
30 分钟
Primo sale
13h 30min
Cetrioli sottaceto
48h 20min
Primosale
4h 45min
Formaggella alle erbe
4h 20 min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 分钟
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Formaggio fresco
9óra 45p
Liquore al mandarino
360h
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Ricotta
5h 30min