Torta dacquoise al pistacchio

Torta dacquoise al pistacchio

4.0 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 50 g di riso a chicco corto
  • 130 g zucchero
  • 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 200 g di albumi
Crema ai pistacchi
  • 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 300 g di ricotta
  • 100 g di latte condensato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.1 g
Kalorie 1672 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 32.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...