Urządzenia i Akcesoria
Red Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
370 g
Składniki
-
extra virgin olive oil70 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
pine nuts160 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
65.1 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
717.5 kJ /
171.5 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Almond Vegetable Crumble
7 godz.
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Vegan Gravy
45 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Cranberry Chutney
25 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.