Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
olive oil40 g
-
water150 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)500 g
-
double cream200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried spaghetti250 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10 g
-
roasted red peppers, preserved drained, halved then thinly sliced (1 cm)350 g
-
toasted pine nuts60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
560.2 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2507.6 kJ /
599.3 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min