Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos

Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos

3.3 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de leche de coco
  • 100 g de corazones de alcachofa en conserva
  • 100 g de espárragos verdes en conserva
  • 100 g de pepino (sin semillas)
  • 1 cucharadita de curry en polvo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 10 g de zumo de lima

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 526.2 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...